Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  adea kotimainen

  Tuotemerkki: adea kotimainen
  Napakka runkosänky jossa mukavan pehmeä petauspatja.Mukavan korkea runko ja tyylikäs ulkonäkö.Petauspatja tuo mukavaa kimmoisuutta alarungon oltua napakampi.Korkearunkoisessa Amore-runkosängyissä on alimmaisena napakka Bonnel-jousitus ja päällimäisenä Pocket-pussijousitus. Tämä jousistorakenne ..
  890.00€ Veroton:717.74€
  Tuotemerkki: adea kotimainen
  Ruokapöydän päälle tyylikäs Egg valaisin.Egg valaisimessa yhdistyy musta ja kulta.Halkaisija 39 cm .Maksimikorkeus 150 cm .Valaisimen korkeus 39 cm...
  198.00€ Veroton:159.68€
  Elise nojatuoli
  Tilaustuote
  Tuotemerkki: adea kotimainen
  ELise nojatuoli on klassinen ja siro nojatuoli.Puuosat tyylikkäästi tammiset ja kauniisti muotoiltu.Tuolissa niskatuki ja hyvin korkeutta.Runko Puu/koivuvaneri.Näkyvät puuosat tammea.Verhoiltu laadukkaalla Thomas kankaalla.istuimessa zig-zag jouset sekä vaahtomuovi.Mitta:LEv:62 cm kork.103 cm istuin..
  529.00€ Veroton:426.61€
  Kotimainen nest sohva
  Tilaustuote
  Tuotemerkki: adea kotimainen
  Klassinen Nest sohva.Laadukas ja kestävä.Istuintyyny on kimmoisa muotoonvalettu Kylmävaahtotyyny joka kestää käyttöä.Selkätyyny on kivan pehmoinen Ballsoft vanutyyny.Sohvassa on tyylikkäät tereet käsinojissa ja huolella verhoiltu.Korkea kapeneva jalka.Istuinrunko on puu/vaneri.Sohvan mitta kolmella ..
  1,715.00€ Veroton:1,383.06€
  Mia sohva adea
  Tilaustuote
  Tuotemerkki: adea kotimainen
  Adean valmistama ja Kirsti Pyhälammen suunnittelema klassinen Ada Mia -sohva on ryhdikäs istua. Sohvan rungossa on kiinteä verhoilu, selkätyynyissä irrotettava verhoilu.Kaunis klassinen muotoilu käsinojissa ja korkea jalka antaa sohvalle ilmavuutta.Verhoiluja näet verkkokaupassa muutaman, mutta..
  1,622.00€ Veroton:1,308.06€
  Mia tuoli Adea
  Tilaustuote
  Tuotemerkki: adea kotimainen
  Kirsti Pyhälammen suunnittelema klassikko.Kaunis muotoilu ja kiinteä istuin jossa ryhti säilyySuomessa valmistettuLeveys 69 cm, syvyys 78 cm ja korkeus 82 cmIstuinkorkeus 43 cmKiinteä kangasverhoiluIstuinpehmusteenaa vaahtomuovi, selkätyynyissä vanutäytePuu- tai metallijalka..
  1,290.00€ Veroton:1,040.32€
  Moira new sohva
  Uutuus Tilaustuote
  Tuotemerkki: adea kotimainen
  Tyylikäs Italiainen muotoilun klassikko.Käsinoja tyylikkäästi kaareva.Selkänojassa kaareva muotoilu.Alhaalla kaksois pehmuste.Tyynyt irrotettavat istuimissa.Selkänojatyynyt kauniit heittotyynyt.sohvassa on puurunko ja kauniita ykstiyiskohtia verhoilussa.Kangas on kulutusta kestävää laadukasta kangas..
  5,900.00€ Veroton:4,758.06€
  Nemo tuoli
  Tilaustuote
  Tuotemerkki: adea kotimainen
  Laadukas Suomessa valmistettu Nemo tuoli.Napakka istua.Tuolissa on irrotettavat selkä ja istuintyynyt.Käsinoja tulee mukavan korkealla ja on kapeahko.Kaunis erilainen jalka.Tyyny on tehty muotoon valettuun kylmävahtoon ja tyynylle annetaan 10-vuoden takuu.Selkänojatyynyn täyte on Ecosoft spiraalikui..
  989.00€ Veroton:989.00€
  Tao tuoli Adea
  Tilaustuote
  Tuotemerkki: adea kotimainen
  Jukka Setälän suunnittelema Tao tuoli.Suomessa valmistettu kaunotar.Irrotettava verhoilu ja kaunis skandinaavinen muotoilu.Pehmusteena tuolissa silikonvanulla päällystetty vaahtomuovi.Tao tuoli on unelma istua.Runko on mahdollista saada joko lakatulla tammella tai valkolakattua saarnia sekä wengensä..
  1,790.00€ Veroton:1,443.55€
  Tao tuoli ja rahi Adea
  Tilaustuote
  Tuotemerkki: adea kotimainen
  Kotimainen Adean valmistama kaunotar.Skandinaavinen linjakkuus ja istuimen mukavuus ja muhkeust.Tuoli on tyylikäs ja niin kutsuva.Rahi on suunniteltu tuolin kaveriksi.Tao tuolissa on irrtettava verhoilu ja kestävä puurunko.Verhoilu on mahdollista niin nahkaisena kuin kankaalla.Hinta on alk.das kanka..
  2,390.00€ Veroton:1,927.42€
  Näytetään 1 - 10 (Yhteensä 10. Sivuja 1.)